Tuesday, 14 July 2015

Terima Kasih Cinta ♥

Assalamualaikum


taknak kata apa apa tapi aku tak tahu kenapa aku suka sangat lagu terima kasih cinta ni. penyanyi dia pun aku suka.

kalau kau dengar setiap baris liriknya. ya Allah bermakna sangat. lepastu last video tu dia buat suprise untuk ayah dia. aku tengok pun rasa macam bahagia jee.

tak dapat dinafikan cinta kepada keluarga ialah cinta paling agung selepas Allah. Cuba fikirkan balik, even kita gaduh dengan adik beradik and ayah mak pun , perasaan sayang cinta percaya tu tetap kukuh. kalau gaduh dengan kawan atau pakwe mesti ada sikit rasa percaya , sayang , cinta tu berkurang.

cuma satu pesanku , hargailah selagi masih ada

0 comments:

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog III' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP