Wednesday, 31 December 2014

goodbye classmate 2014

Assalamualaikum.

dari lubuk hati aku yang paling dalam dan dari jiwa yang sekarang tenang , aku rasa berat sangat sangat nak tinggalkan classmate 2014 ni. Antara classmate yang paling best. paling gila-gila , paling sporting habis.

yelah sebab semua satu kepala. jenis yang tak suka cakap cakap belakang , jenis yang tak suka nak bajet bajet cun dan alhamdulillah jenis yang bukan bajet hot setaff kejadah semua tu. sebab semua low profile. takde nak over sgt, takde yang pemalu sangat.

lebih dari 36 orang. pakai agak je. semua ada perangai masing masing. YA ALLAH tak boleh bayang tahun depan cemana . kelas paling aku sayang gila kelas 3 BESTARI. seb baik ade buat t-shirt kelas. boleh la jadi kenangan. tahun depan semua lain lain kelas dah. tahun depan dah 16 , jadi matang ye kawan kawan.

rasa geli geli je tangan nak tukar umur kite dekat bio blogger tepi ni. hehehe

macam macam ragam aku rindu. paling aku rindu sekali nak nyanyi dalam kelas .

rindu nak tgk ikhwan main bar
rindu nak dengar gelak tawa geng HURU HARA
rindu nak main bola dalam kelas. *kertas balut dengan seletape*
rindu nak main badminton dalam kelas *kertas balut seletape juga*
rindu nak nyanyi lagu boboiboy
rindu nak nyanyi lagu jiwang karat tahun 90an
rindu nak main kejar kejar dengan asma
rindu nak dengar fina menyembang
rindu nak dengar sha buat lawak cirit
rindu nak dengar lawak jamban caira
rindu nak main cuit cuit leher dengan wada
rindu nak sepak sepak dengan abil
rindu nak dengar allysha marah
rindu nak tengok naju nangis
rindu aizat and the gang ejek aku KEPAM
rindu nasrullah as ketua kelas
rindu iqbal yang tak henti henti nak jaga penampilannya
rindu zakwan yang mulut manis
rindu sab yang diam diam ubi berisi
rindu aina yang suka cari pasal hahahaha
rindu atikah and her gang.
rindu fahmi yang jiwang karat
RINDU SEMUANYA :(

sebab geng geng yang sporting habis ni. aku berani makan dalam kelas. aku berani tidur dalam kelas hahahah tapi certain subjek je lah. tu pun time cikgu ada hal. kira aku ni pelajar baik la.

Bestarian

The HURU HARA

candid. teka muka siapa paling kusyuk

ya allah ubatkan rindu yang satu ini :')

thanks sudi baca :).

2 comments:

Nabila Syifa 9 January 2015 at 23:47  

singgah sini ya

Izzati Amira 17 February 2015 at 08:42  

rindu zaman sekolah kita jugak... hehe

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog III' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP