Sunday, 16 November 2014

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum

Jumaat lepas dapat tahu markah pt3. tapi tak tahu gred lagi and ada juga sekolah yang cikgu dia tak bagi pelajar dia tengok markah sebab dah cuti awal kan ~ berdebar sangat masa nak tahu tu . aku takut je apa yang aku dapat tak sama dengan apa yang aku target.

Tapikan. apa yang aku dapat memang mengejutkan aku . Ya Allah Terima Kasih ! >.< ala sebelum ni aku target pun macam tak confident sangat. markah aku best jugak la didengar hahahahh

BM- 83%
BI- pentaksir bagi 65% . cikgu bagi 74% . tak tahu markah mana yg betul hmmm
MT- 50%
SC-
AG- 81%
KH- belum dapat tahu.

SJ-A
GEO-A
*sj and geo sebab dah buat kerja kursus. kira itu lah result kite untuk pt3*

bila dapat tahu markah Math memang aku terkejut beruk! sebab aku tak expect langsung akan dapat markah tu. aku target dalam 40 ke bawah. KE BAWAH tau! masa aku jawab tu pun aku doa doa je harap betul . and alhamdulillah sangat. dapat markah SAINS aku cam okay la kot , sebab soalan dia !! nak terberak aku jawab. susah kot. cikgu sains pun cakap susah

apa yang aku harap gred turun . Amiin

Thursday, 13 November 2014

Mengimbau kenangan lalu!

Masa lalu tu mengajar kita untuk lebih hargai masa. Macam aku jugak! Dulu masa aku sekolah rendah aku tak tahu macam mana nak hargai masa. Masa happy dengan kawan kawan. Sedar tak sedar aku dah 15 tahun pun!

Aku ingat lagi masa sekolah rendah aku ada group sendiri. Hahaha. Sekarang pun ada sebenarnya xD. Dulu nama group aku F.M.A.T.H.S emmm unikkan? aduhhh rindunyaa

comel kan? 

Aku ingat lagi masa aku darjah 6, sekolah ada la buat aktiviti untuk pelajar lepas UPSR. Pertandingan Aerobik tak silap aku. kena buat satu group and menari atas pentas. hahaha gila rare siot! aku ni pemalu nak naik pentas apatah lagi menari. Tapi! disebabkan aku dengan kawan kawan kira "senior", yang buat aku rasa berani sikit. Sebab paling tak pun yang tengok kiteorang menari tu adik adik bukan abang kakak. hahahah

satu group ramai gila . dalam 10 orang kot.

3 kumpulan gabung.

 kiteorang dapat no.3

walaupun tak dapat first place, aku sikit pun takde rasa sedih masatu. Sebab kite semua menari tu untuk suka suka. tapi adat la kan kalau dalam pertandingan mesti ada yang juara semua tu. tapi serious kenangan ni aku tak pernah lupa.

BINTANG!

lepas habis pertandingan aerobik tu , semua macam malas nak balik rumah dulu. hahaha lepak rumah Hana . walaupun ramai tak dapat join rombongan ke rumah Hana ni , tapi gembira nya sampai tak ingat langsung nak balik rumah. tapi satu spoil! Ain pakai kain. tak cantik sangat star tu. 

Selain dari pertandingan aerobik ni. aku juga tak boleh lupa masa sambut raya kat sekolah. perghh semua pakat pakat pakai baju lawo lawo. tudung lilit lilit. tapi masatu aku ni buta pesyen sikit. bukan sikit tapi banyak! aku pakai tudung sarung n baju kurung bungan kecik kecik. masatu aku rasa aku lah paling comel! Ya Allah hahahahahaha

yang ni je aku jumpa. gambar lain aku pulun cari tak jumpa.

korang tahu? betapa susah nya aku nak cari gambar gambar ni semua. sebab kerinduan yang kian menebal ni la bagi aku semangat nak cari . termasuklah stalk fb Ain , Min , Farizan , Aishah. gigihnya aku. jumpa jugak alhamdulillah :)

lagisatu, masa aku sekolah rendah. aku asyik fikir je bila la nak masuk sekolah menengah . Tapi, bila dah jadi budak sekolah menengah. aduhh rindunya sekolah rendah dulu. ruginya tak gunakan masa tu dengan baik. 


Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog III' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP