Saturday, 4 October 2014

Takde point langsung!

Assalamualaikum..

kawan sekolah tanya ..
"kau tak reti-reti nak update blog ke ?"
pastu kite tanya dia balik..
"eh?aku ada blog ke?"
dia..
"hahaha.. lawak sangat! gampang"

kau tengok ? dia gampang gampang kan aku. tapi untuk pengetahuan korang, gampang tu bukan nya mencarut mahupun kata kata kesat.. cuma, memang geng geng aku suka sangat sebut "gampang" .. ntah suka pulak dengar perkataan tu. macam sweet je bila kawan sendiri panggil kite "gampang"..

okay lepas ni insyaallah aku selalu update. 6 bulan tinggalkan blog. ok aku tak tahu nak cite apa. ok bye :(

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog III' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP