Thursday, 19 September 2013

Kenduri :)

Assalamualaikum..

ahad yang lepas , aku ikut Hanim *cousin* pergi kenduri dekat dengan rumah dia . sebenarnya , aku tak diundang pun :p . tapi , atas paksaan hanim , aku pergi jugaa . betul lah kan ? nama orang yang empunya kenduri tu pun aku tak tahuu . hahah . yang paling best , aku pakai baju hanim . nasib baik sama saiz . almaklumlah , sebelum ni , aku ingat aku lagi besar dari dia . rupanya sama saiz je . hehehe . thanks to hanim :***** . sayang kau ketat ketat . hahahahahah . annoying bhai -..-

takde benda pun nak dicerita kan . macam biasa la , snap gambar , makan nasi kenduri , *merempit satu kampung* eh ? satu kampung ke ? takde la jauh mana sebenarnya . entry harini banyak gambar je..


 nampak tak ? betapa pendek nya aku dengan si baju oren tu :P






 ni masa nak pergi 


Nurul Hanim Bt.Azmi & Nur Hazirah Bt.Azman  *macam twin kan ?* 
yang sebelah aku tu , nama dia Salina , sepupu hanim

 kalau nak kenal . ni la dia . Nurul Hanim Bt. Azmi . 

 hanim bersama kakak sedaranya yang sangattt menawan kelebu xD
serious gambar ni memang cover ayu gilaa . geli bila tengok hahaha >.<

 masa ni tengah lepak .
 tang selipar tu yang fail

 hari da la tengah panas + hati pun panas heehe . ala-ala retro gitu . jiwa muda tapi hati klasik :p
masa ni tengah meroyan dalam bilik anim . banyak gila gambar yang aku amik
tapi , yang satu ni juga yang aku pilih :p

itu je la cerita harini . bye . Assalamualaikum :)

0 comments:

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog III' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP