Wednesday, 26 June 2013

Muhammad Hadif Hazril :)


Assalamualaikum.

lama betul dah tak update . sejak 30 March yang lepas , berapa bulan tu ? berkurun jugak tak amik tahu pasal blog ni . tak tahu lah kenapa , lama-lama rasa macam berblog ni membuang masa jeee . abang-abang dah selalu pesan dah , 'blog buang masa' . tapi , mana lagi tempat nak luah kan perasaan . 

berbalik kepada hujah kita tadi . cehhhhh ! 25 Jun genap lah setahun hadif hidup dalam dunia ni . kira update ni sempena birthday dia laa , tapi lambat sehari . yeayyy ! hadif dah setahun dah . tapi yang buat aku rasa nyampah nya , dia masih taknak berjalan , minta dukung je , bila diajar makin malas . apa nak jadi ntah dengan budak kecik sorang ni .




weheeeeee , saya dah beshaaarrrr :p

aku ingat lagi , masa aku dapat tahu mak aku mengandung , aku lah anak yang pertama yang tahu . lepastu barulah cerita tu merebak umpama virus . sampaikan , ada satu tahap tu , paksu aku marah sebab mak aku tak bagitahu , aku rasa masa tu mak kecik hati juga dengan paksu . tapi aku tahu , mak kuat ! tapi tu cerita lama baq hanggg . perselisihan faham berlaku di situ .

aku ingat juga masa mak aku nak melahirkann . masa tu aku dgn abang aku jelah yang ada dekat rumah . masa tu jugak mak mengadu yang dia rasa macam si hadif ni nak keluar . hahaha , aku rasa masa tu aku la orang paling excited , excited sampai tak pergi sekolah kauuuu ! hahahaha

petang tuu , aku siap berkemas bilik semua , sapu satu bilik , takut ada habuk . bekerja keras betul aku demi adik dengan mak aku . last-last , mak duduk rumah nenek dulu , sebab rumah aku ni berbahang , panass . yaaaaa , kau semua tahu kan yang rumah aku ni banyak komputer . berbahang la kann .


dengan adanya adik bongsu aku ni , aku rasa macam tak nak keluar dari rumah . sampaikan balik sekolah pun jalan kaki cepat-cepat sebab nak tengok adik . nampak tak betapa pentingnya hadif ni dalam hidup kamii . 

last sekali aku nak cakap , aku memang sayang gila tahap gaban yang tak boleh nak bagitahu gaban nyaa dekat hadif . hahahah , semoga lepas ni dia da rajin la nak berjalan , jangan asyik nak panjat pokok jeee. :)

cerita dah habis , thanks sudi baca :)




Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog III' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP