Tuesday, 25 December 2012

Dilanda Kebosanan.

Assalamualaikum .

bila dah bosan dengan sendiri nya , muka kite semua akan menjadi blur di depan laptop , komputer , tab , bb dan lain-lain . dan Hazirah pulak , bila bosan mesti masuk bilik air dan tengok muka sendiri dekat cermin sambil senyum macam kambing biri-biri .

sekarang aku taip entry tepat pukul 2:20 pagi . dan , untuk memanfaatkan lagi kebosanan yang melanda , aku pun buat video . edit-edit la . tapi gambar family . sebab aku kire baru nak belajar edit . aku edit guna .. tututututututututututttttttttttttttt . malas nak bagitahu :P

video

ni family belah mak , belah bapak masih dalam proses mengedit . baru kejap tadi abang aku ajar buatkan . tapi dia suruh aku letak nama dia dekat credit to . hahaha . tak letak pun :P . jahat tak ? haha .

so , semoga terhibur bila tengok video yang tak berapa menjadi tu . assalamualaikum :)

0 comments:

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog III' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP